About

Aura Anghel, este Fondator și Președinte -Luxury Academy – School of Fashion&Design, și absolvent al Academiei de Lux din Milano, Italia. Este Consultant de Imagine certificat la nivel internațional, iar în prezent lucrează cu celebrități și persoane politice din Europa și Orientul Mijlociu, dar și în backstage-uri pentru cele mai importante festivaluri europene-Sanremo, Cannes- și în producția unor show-uri tv din Italia și România.

Abilitățile mele analitice asociate cu sentimentul înnăscut de estetică și pasiunea mea pentru eleganță (înțeleasă ca o combinație de grație și simplitate, îngrijire și bun gust al acțiunilor, comportamentului și persoanelor) m-au determinat să inființez „Luxury Academy” – school of Fashion & Design, singura școala în Romania unde poți studia consultanța de imagine la un alt nivel.

Luxury Academy, unica academie din România, care pregătește specialiști în  Hair Style, Make-up, Design Vestimentar și Consultanță de Imagine, un loc de întâlnire între exigențele de piață și aspirațiile celor ce vor să întreprindă o carieră în Fashion System.

Instrumentele și cunoștințele necesare dezvoltării unei cariere în fashion&design, la cel mai înalt nivel, sunt asigurate de Luxury Academy.