Cat costa un Consultant de Imagine?

Aura Anghel -Consultant de Imagine

În jurul consultanței de imagine există multe mituri și multe prejudecăți. Haideți să le eliminăm împreună, pornind de la întrebarea pe care toată lumea o pune înainte de a apela la un consultant profesionist de imagine:

„Dar cât mă costă?”

Ce ar trebui să vă ghideze în alegerea unui consultant de imagine se poate rezuma în 3 puncte:

Pregătirea sa profesională.

Cuprinde nu numai studiile efectuate pentru a deveni consultant de imagine, ci și experiența sa anterioară și profesionalismul. Un profesionist cu o carieră liniară coerentă în acest sector va fi facilitat în comparație cu cei care provin dintr-un domeniu complet diferit.

Feeling.

Cost.

În alegerea unui consultant de imagine potrivit, nu vă ghidați doar după costurile prea mici sau prea mari, este necesară o atenție mai amplă. Costul unei consultanțe de imagine este cu siguranță unul dintre cele mai dezbătute și căutate subiecte de pe net.

Ei bine, nu există niciun adevărat tarif „oficial”!

Estimările variază în funcție de tipul serviciului, nevoia clientului, durata, zona geografică și profesionistul pe care alegeți să-l contactați. În funcție de acești factori, tarifele orare ale unui consultant de imagine și ale unui stilist personal variază între 80 și 300 de euro. După cum puteți vedea, costurile unui consultant de imagine nu sunt excesive!

Chiar și activitatea unui consultant de imagine nu este adesea foarte clară pentru cei care, motivați de curiozitate, încep să facă cercetări pe Google. Consultantul de imagine ghidează persoana într-un proces de îmbunătățire/valorizare a imaginii sale, îl ajută să găsească un stil în concordanță cu caracteristicile sale fizice și emoționale, în funcție de temperament și personalitate, să planifice achiziții, să reorganizeze garderoba personală, să redea clientului increderea necesară pentru un nou început fie el in mediul lavorativ, personal sau social .

DURATA unei consultanțe de imagine depinde de nevoia clientului.

IMAGINEA ESTE CEL MAI PUTERNIC INSTRUMENT DE COMUNICARE!

Fiecare persoană este diferită de celelalte, cu așteptări și nevoi specifice diferite. Personal, îmi propun întotdeauna o întâlnire gratuită, pentru a înțelege dorințele și nevoile, iar ulterior pregătesc un aviz personalizat.

Cine apelează la un Consultant de Imagine?

Aș dori să risipesc un alt mit: consultantul de imagine poate ajuta pe oricine, nu numai VIP-uri și oameni celebri, ci și studenți și profesioniști care doresc să-și îmbunătățească/valorizeze imaginea.

Nu există TARGET restricționat, cu excepția cazului în care consultantul de imagine decide să lucreze numai cu celebrități sau manageri de top. În țările anglo-saxone, consultanța de imagine este un serviciu transversal și democratic: VIP-urile și oamenii obișnuiți, de la gospodină până la proaspătul absolvent care trebuie să se pregătească pentru primul interviu pentru job, apelează la profesionist.

Pentru că nu toți ne naștem cu simț estetic sau cu ureche muzicală, sau pentru că nu ne pricem la toate sau pentru că nu vrem să aruncăm cu banii, sau din multe alte motive apelează cu incredere la un consultant de imagine atunci cand crezi că este nevoie!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.