Glezna masculina la vedere da sau nu?

De unde vine această modă a gleznei masculine la vedere?

Dacă vorbim despre moda recentă, este cu siguranță o tendință impusă de eticheta marinarilor. Imaginează-ți o șosetă ruptă sau mai rău încă murdară, pe puntea de tec a unei nave Kennedy.

Glezna masculină  goală este foarte populară la începutul secolului trecut în rândul marinarilor și fotografilor (cel puțin în SUA). Peter Beard poartă atât de liniștit chiar și iarna  Weejuns-ul său fără șosete,  pentru marele geniu Albert Einstein nu este nimic surprinzător, nimic diferit de stereotipul său să poarte pantofii cu glezna la vedere.

Moda bărbaților este adesea supusă unei libere interpretări: în limita bunului simț, stilul masculin este o alegere absolut personală. Nu este nimic mai subiectiv decât moda, designerii și mărcile dau o indicație, sugerează combinații și haine pentru sezon, însă întodeauna tu alegi ce îmbraci. Cu toate acestea, greșelile de stil în moda bărbaților există și apar adesea din necunoaștere, dar și din lipsa atenției. Mai mult decât atât, bărbații tind să fie mai pragmatici decât femeile atunci când vine vorba de a alege ce să poarte, aleg practic mai întâi și apoi stil.

Atunci când dorința de a fi confortabil cu orice preț merge în detrimentul bunului gust, riscul de a greși este inevitabil. Si de cele mai multe ori este suficient un singur detaliu pentru a transforma un look.

Dacă revoluția franceză a propus concepte precum „liberté, égalité, fraternité”, cea industrială, dincolo de bazele unei societăți moderne, ne-a oferit stilul Dandy, un stil fascinant, potrivit barbatului modern și sofisticat.

Dar să revenim

O noutate ? Parțial nu, pentru că i-am văzut in colecția bărbaților pentru sezonul de toamnă deja in 2015-2016 și este o tendință vestimentară care devine din ce în ce mai puternică mai ales când este propusă pe pasarele de coloșii modei. De la Emporio Armani, Dolce&Gabbana, Valentino și mulți alții.

Giorgio Armani , supranumit „Il Re” (Regele) surprinde spiritul eliberator al verii, propunând o nouă garderobă în care totul se amestecă cu spontaneitate și eleganță și se suprapun într-o armonie fără precedent, aparent casual. Glezna la vedere.

Dar cand si mai ales cum Nu trebuie purtati pantalonii cu glezna la vedere?

Este timpul pentru o scurtă, dar exhaustivă listă de motive pentru care nu poți purta pantalonii cu glezna la vedere:

  • Dacă nu ești înalt, nu-i purta – scurtează figura

de asemenea,  ar trebui să alegi nuanțe similare între sacou ( sau partea de sus) și pantaloni, pentru că un contrast prea mare între una și alta nu ar face altceva decât să evidențieze  și mai tare această caracteristică nefericită

  • Intoarce tivul pantalonului cu stil.

Îndrăzneala de a-ți întoarce tivul făra un minim de bun simț nu va face altceva decât să devină un detaliu nefericit, o gogoașă textilă dacă vrei

alberto risvoltino-3
  • Nu întoarce tivul pantalonului mai mult decât o dată sau nu cumpăra pantaloni prea lungi sau prea scurți

Astăzi putem alege între diferite modele. Cei de tip sigaretta, largi la început și apoi înguști în partea de jos; sau în forma de bagheta, care literalmente au pierdut orice formă; cei cu talie joasă sau blugii, sunt soluția ideală atunci când nu știi ce să porți (nu la ocazii formale), nu prea lungi, nu prea scurți, nu prea largi. 20/23 cm largime si 3/4 cm pentru rever.

  • Nu NU Nu  pantalonilor tip leggings!!

Oricât de mult ți-ar permite fizicul nu îmbrăca așa ceva niciodată!

„to match” aș spune pentru a rezuma cel mai mult aceaste situații. Exagerațiile produc adesea efectul opus celui pe care ni l-am propus. Din acest motiv, bunul simț iși spune din nou cuvântul și absolut orice trend trebuie folosit/uzat cu moderație, ținând cont întodeauna de individualitatea și personalitatea ta.

Această Moda cu glezna la vedere este atât de puternică în prezent, atât pentru femei cât și pentru bărbați încât este destinată să fie protagonistă cel puțin pentru o perioadă. Evident, nu este posibil să o cuantific, dar cred că panta descendentă nu va fi văzută atât de curând. Pentru încă câțiva ani, va trebui să facem față acestei tendințe.

In concluzie acești pantaloni cu glezna bărbaților la vedere mie imi plac, dau o notă sexy acelor bărbați care îi poarta in cunoștință de cauză.

Reverul întors la pantaloni este casual. Prin urmare, există situații în care pur și simplu nu merge întors: nunți, interviuri sau întâlniri de afaceri importante și, desigur, în niciun caz la smoking.

Aura,

cu stil.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.